Breedveld en Tubbing hadden i.v.m. omstandigheden de kroeg opengegooid, waarna De Wilde en ik hen rond middernacht kwamen aflossen. Duidelijk nodig, want ze konden de enorme drukte maar net bijbenen…..
Wederom een erg rustige dinsdag avond dus. Veel leden die naar Risoul zijn of rond middernacht vertrokken in die richting. Helemaal na het vertrek van de laatste mensen richting Risoul was er weinig meer te beleven in Asterion. Op een opleving met een verjaardagslied voor tomtomtom na is er weinig noemenswaardigs gebeurd voor de naborrel. We zijn daarom ook niet te laat begonnen met de schoonmaak en minstens even belangrijk: de naborrel!
Nadat Rinke kwam melden dat er bij de algemene een dames sjaarsclub tapdienst had, en dus bleven naborrellen hebben we de dobbelstenen nog een aantal keren over de bar heen laten vliegen en ging een redelijk aangeschoten meute, inclusief ondergetekende want ik zat naast Rasing:(, ons heil een verdieping hoger zoeken.
Logisch gevolg was natuurlijk meer bier, meer dronken, en meer ongein. Wederom een logboekstukje dat evenveel over de naborrel gaat dan over de avond op zich. Geen goede ontwikkeling lijkt mij, ook al zijn de naborrels wel fantastisch. Dus laten wij donderdag er met zijn allen voor zorgen dat er donderdag weer genoeg te vermelden is om een deghelyck logboekstukje te schrijven over aankomende donderdag!