Wat een top avond weer. Ik zit hier nu bij de naborrel heel hard na te denken hoe de avond ook al weer begon. Gelukkig zijn er mensen die het nog wel weten, die mijn geheugen op kunnen frissen. Het begon met de enige echte AEGEE-band, ik moet eerlijk bekennen dat ik door de drukte bij de bar niet echt op de band gelet heb, maar de enthousiaste menigte doet mij vermoeden dat het fantastisch was.00:00 de eerste jaarclub presentatie van dit jaar, Jaarclub XXL bestaande uit louter vrijgezelle meisjes (`Vo meer van dat!) presenteerde zichzelf. Door de band was het podium er niet en werd de presentatie vanaf de KADMOStafel gedaan. Hun naam: Bric-a-brak, wat zoiets betekent als zooitje ongeregeld. Om ook de kroeg om te toveren in een zooitje ongeregeld werd er een aantal taarten aan de leden aangeboden die na enkele seconden al als ongeleide projectielen door de kroeg vlogen. Het scheen mij toe een waar pandemonium te zijn. Dat ze zelf de kroeg schoon moesten maken waren de dames in kwestie klaarblijkelijk even vergeten.
Na deze wilde presentatie en gratis fust ging de AEGEE-Band verder met haar optreden en men ging flink los. Ondanks dat het een gewone ¨gesloten¨ kroegavond was, waren er erg veel externen in de kroeg, huisgenoten van bandleden, vriendjes en vriendinnetjes uit bathmen en losse externe. Dit zorgde voor een goede sfeer en er werd dan ook nonstop gedanst (en dat op een spekgladde vloer).
Deze spekgladde vloer heeft vele mensen dichter bij de vloer gebracht dan men voor mogelijk hield. Pascal was het enige echte slachtoffer, met extreme precisie stortte hij zich op een stuk glas en met succes, een slagaderlijke bloeding was het gevolg. 2 liter bloed en een doktersbezoek later zit zijn pols weer goed aan elkaar en maak pascal het naar omstandigheden goed.
Dit bloederig incident was niet in staat de feestvreugde te drukken dus is er nog flink door gestampt tot 4 uur. Na een grondige schoonmaak kunnen we nu genieten van een heerlijk mixje, op de vereniging!

Nog vier kroegavonden tot de sluiting van Asterion, we tellen af.