Na goed poetswerk van 09-I was Asterion wer klaar voor gebruik. Op wat kleine dingetjes na blonk Asterion weer zoals zij ongeveer een half jaar geleden ook blonk! Helaas waren er niet zo veel mensen om de schone kroeg te bewonderen en was het weer zo'n avond dat eigenlijk maar geen feestje wilde worden.
Dit bleef eigenlijk de hele avond zo, totdat iedereen dronken genoeg was om toch niet meer door te hebben dat er weinig mensen in de kroeg waren, en dus volledig uit hun dak gingen op opeenvolgend Paulusmuziek, Evanmuziek om afgelost te worden door Puddingmuziek die vervolgens weer werd afgesloten met Evanmuziek. Ondertussen zijn er nog een aantal mensen aan herinnerd dat Asterion toch echt geen kapstok is en in ruil voor een (schraal) liedje mochten ook zij met jas en al de kroeg weer verlaten.
De schoonmaak liep redelijk vlekkeloos en toen kwamen we voor de keuze te staan, of vrijdag ochtend om 6 uur een stukje schrijven, of gewoon later op de vrijdag. Gelukkig voor u hebben er voor gekozen om het vrijdag middag te doen, anders had u onderstaande informatie zo goed als zeker gemist:
De naborrel was legen-wait-for-it-dary! Tom is tot en met de backer gebleven('VO), en een kleine selectie van de algemenen kwam ook nog even een klein drankje mee doen.
De pitchers Q vlogen er net zo snel doorheen als de dobbelstenen over de bar heen vlogen, en logischerwijs was het vooral een hele zatte meute (op een nuchtere Maurits na) die na de backer vertrok. Alle ingediënten voor een problemen bij de backer waren dus aanwezig. De suikerklontjes zagen er weer gelikt uit en na wat toevoegingen van wat suikerklontjes aan willekeurige drankjes(we hadden platicjes voor onderweg mee genomen) was het feest compleet. Tot zover geen probleem. Wat daarna volgde was een ware koffiemelkoorlog(wie geeft 8 zatte mensen dan ook flessen met een halve liter koffiemelk?). Eerst moesten de bijzonder gelikte suikerklontjes er aan geloven, en daarna eigenlijk alles en iedereen. De hele backer zat onder de koffiemelk en Rinke's gilet is ook niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Het was fantastisch, alleen jammer dat we de komende weken even niet meer in gilet bij de backer kunnen komen!

Brak ze!