De avond begon met een indiaa(n)s etentje. Een significant aantal sjaars gaf acte de présence en mochten hierna meedoen met een workshop dansen op de muziek van slumdog millionaire. Dit leverde veel hilarische taferelen op en uiteindelijk ook weer een aantal mensen die capabeler de kroeg uit konden dan dat ze binnen kwamen.

Hierna was het een uurtje rustig voordat het echte feest losbarstte, ondanks dat enkele cricketspelers mensen begonnen te spanken met hun bats. Enkele leden van een obscuur groepje 2 trappen hoog vond het blijkbaar verstandig om het gal te legen op onze vloer/Kadmos-tafel. Ons medeleven gaat uit naar hen die hierdoor getroffen zijn.

Rond een uur of 12 werd er een fustje ingegooid door de HAIP. Dit resulteerde direct in een feestje, tenslotte: waar bier is zijn mensen. Het feestje werd enigzins verstoort door een groepje niet-studenten. Een kleine exodus en een brandslang later was dit probleem echter opgelost.

Tot in de kleine uurtjes bleef het feestje mooi en de menigte werd steeds zatter. Inmiddels is alle aankleding verwijderd en is er nog slechts een select maar leuk groepje over voor de naborrel.

Wij vonden het mooi!:B

SB 'VO