Het is weer tentamenweek en dat was duidelijk merkbaar in de kroeg. Tot een uur of elf stonden er meer mensen achter de bar dan er voor. Gelukkig kwam daar verandering in toen commissie X (de naam ben ik natuurlijk vergeten, want dat stond niet op de shirts) en de bezoekers van de constitutieborrel van -Utrecht de kroeg binnen kwamen.

De verveling sloeg echter al snel weer toe en een aantal mensen (inclusief ondergetekende) vond het nodig om bier-pong te spelen. Zoals altijd kende dit spel weer enkel verliezers. Helaas werd de daaruit volgende frustratie afgereageerd op de boot, die dit met een gat ter grootte van Evan's schoen moest bekopen. Na bier-pong heb ik nog een poging gedaan tot klootzakken aan de bar, maar dit spel verzandde al snel in het gooien met nootjes en andere voorwerpen naar medespelers.

Toen de tijd van de schoonmaak aan was gebroken wilde iedereen (afgezien van die ene brokkelpiloot die per se zijn eigen kots wilde opruimen) ineens heel graag naar huis, waardoor we maar met z'n drieën overbleven. Gelukkig was er niet zo veel te doen en waren we snel klaar. Na één drankje hadden we het wel weer gezien en keerden we huiswaarts.

PS.: Ik heb mij laten vertellen dat het bestuur vindt dat iedereen na het tentamendiner van donderdag naar huis moet. Dat is natuurlijk niet de bedoeling… beter blijf je om bier te drinken :B