Wegens desinteresse op de voorgaande borrel was de kroeg aan het begin van de avond nog niet schoongemaakt. Dus namen wij allen om 7 uur, nog steeds brak van de constitutieborrel, de bezems ter hand om de boel weer op orde te krijgen. Aan de hand van verschillende objecten die we tijdens het schoonmaken tegenkwamen probeerden we de vorige avond te reconstrueren. Vooral de piano, geschonken door onze oud-SB'ers, bracht weer vele nare herinneringen teweeg.

Tot een uur of 11 warens er nauwelijks mensen in de kroeg, maar daarna stroomde het snel vol. Er werden slechte dansjes uitgevoerd op het podium door de Mondu-feuten, waarbij de andere aanwezigen in Asterion (waaronder ondergetekende) één voor één werden overgehaald/gedwongen om hier aan deel te nemen.

Ondertussen werd er lustig "gespeeld" op onze onlangs verkregen piano. Evan legde zijn hele ziel en zaligheid in het spel, waardoor er op een gegeven moment enkele glazen van de piano stuiterden. Ergens tussendoor was er ook nog de presentatie van de IK. Helaas weet ik het thema nu nog steeds niet, omdat het te druk was in de kroeg om iets van de presentatie te zien (Wat dan op zich wel weer een goed teken is).

Daarnaast was er nog incident met de KADMOS meter. Enkele externen die op uitnodiging van lid N. S. in de kroeg waren, besloten dat het een goed idee was om deze meter te ontvreemden. Helaas kwam hun poging tot diefstal vroegtijdig ten einde toen één van hen onderweg naar de deur onderuit ging met de meter en daarbij zijn enkel kneusde. Asterion 1 – Paupers 0.

Na een vlotte schoonmaak zitten we dan nu bij de naborrel, nog anderhalf uur te gaan tot de backer open gaat…

Tot morgen bij het ESK Stef!