Vanavond waren de Game Master bij ons op bezoek om hun spellen te tonen, en iedereen ermee te laten spelen. Dit hield dus in dat de kroeg voor een groot deel vol stond met tafels en banken. Voor een dinsdag waren er aardig wat mensen en het was al vrij vroeg druk.

Tijdens al het gespeel kreeg ik meerder malen de klacht dat het bier lauw was. Dus ik samen met Fabian naar de kelder om daar de bierkoeling open te maken en te kijken wat er aan de hand was. Het koelwater was schoon maar in een of andere pomp zat heel veel superaids. Toen dit eenmaal weer weg was werd het bier weer lekker koel en kon de avond weer normaal verder.

Rond middernacht ging de Culcie zich presenteren. Zei hadden fantastische gilets laten maken van een of andere bloemetjesgordijnstof, en er komt op 22 mei een activiteit voor cultureel gevorderden. De Culcie heeft natuurlijk ook een logo nodig. Dit hebben ze handgeschilderd op canvas getoond in Asterion. Dit kunstwerk werd echter vrij snel gebrast door twee leden van Bric a Brak. Of deze brasactie legaal was is nog niet duidelijk. Dit zal hoogstwaarschijnlijk binnenkort duidelijk worden.

Na alle ellende met de bierkoeling begaf de drank-pc het tegen het eind van de avond ook nog eens dus moest er noodgedwongen overgestapt worden op een streeplijst. Gelukkig bleef het deze avond bij deze twee voorvallen.

De naborrel is inmiddels in volle gang en het is alweer bijna tijd voor de Backer. Maar ik ga nu eerst nog even een drankje doen.

Tot donderdag op de boot!