De RvT vergadering was een beetje uitgelopen, waardoor Wouter en ik in sneltreinvaart de kroeg moesten klaarmaken voor de kroegavond. Tijdens het tellen van de kas scheurde Wouter zijn broek, dus die moest snel op en neer naar huis om een nieuwe te aan te trekken. Gelukkig hadden we de middag van tevoren al goed opgeruimd en konden we nog wel op tijd open.

De avond begon rustig en er werd wat gemext en gestefd aan de bar. Enkele mensen hadden zich aan het last-minute thema "1000 kraagjes feest" (besloten op de ALV van maandag) gehouden. Vooral Wouter, met vier kraagjes, had goed z'n best gedaan.

Rond 12 uur kwam KADMOS de kroeg in, inclusief twee nieuwe feuten. Hun taak was om, verkleed als dokters, de aanwezigen in de kroeg te controleren op mexicaanse griep. Wegens de erbarmelijke staat (er zat overal superaids op) van hun instrumenten heb ik mijn medewerking aan het onderzoek helaas moeten weigeren. Anderen hadden hier echter minder moeite mee, en de feuten moesten iedereen bij wie zij griep hadden geconstateerd in quarantaine plaatsen. Iets met een rood/wit lint wat niet helemaal goed ging.

Daarna zit er even een gat in mijn herinnering van de avond, dus toen was het 4 uur. Er was weinig interesse voor de schoonmaak, die hebben we uiteindelijk met z'n vijven gedaan. Daarna was het plan om nog even kort na te borrelen. Maar zoals zoveel goede ideeën, bleek ook dit in de praktijk niet uitvoerbaar. Aldus werd om 7 uur een bezoek gebracht aan de Backer.