In een zin: wat een topavond!

De diescommissie had gezorgd voor een tapintstallatie door de hele kroeg. 6 tapppunten waaruit uit oude brandweerkranen bier sproeide. Wanneer het luchtalarm afging kwam er bier uit sijpelen en kreeg je bier uit de lucht.

Ik was goed voorbereid op de chaos die ging komen. Ik had namelijk die middag roze regenlaarsjes gekocht. En meer mensen waren goed voorbereid: de kroeg stroomde vol met mensen in poncho's, gekleed in vuilniszakken of natuurlijk de korte broek met regenlaarzen.

Ook Incognito was in grote getalen aanwezig en gooide er een fust in. Er werden meters bier besteld. Er werd met bier gegooit en er werd vooral ook veel bier gedronken. Het zatheidsniveau steeg in een rap tempo wat resulteerde in vermakelijke dansjes van verschillende leden.

Taste kwam even polshoogte nemen, ze hoorde elke keer een luchtalarm. Uit voorzorg hadden ze alle ramen en deuren gesloten. Het duurde een tijdje voordat ze doorhadden wat een topfeest wij hadden.

Sommigen pakte deze gelegenheid aan om het kind in zich boven te laten komen. Het kind, naja de kleuter. Met een brede grijns werd er in de plassen water in de kroeg gesprongen, net zoals een kleuter in elke plas springt die hij tegenkomt, tot ongenoegen van zijn moeder.

Een Oud-SB'er kwam naast me staan. "Hier doe je het toch allemaal voor". En inderdaad deze avond is genieten als SB'er! Nadat alle zatte mensen lekker naar huis waren werd er snel opgeruimd. De kroeg werd droog getrokken en alle bekers in vuilniszakken. Er kon begonnen worden aan de naborrel.

Diescommissie ontzettend bedankt! Ik vond het geweldig en meer mensen met mij!