Deze kroegavond leek eigenlijk meer op een kroegdag dan op een kroegavond. Vroeg in de middag waren de eersten al begonnen met het vieren van de laatste tentamens gehad te hebben en waar kan dat beter dan in Asterion onder het genot van old school.

Vooral door ondergetekende werd er luidkeels gelachen om "Frank the Tank" en "Snoop (a Loop) Dog".

Na deze escapade was het tijd voor euthe. De bbq werd weer aangeslingerd en naar horen zeggen was het weer heerlijk. Op het moment dat het eten bijna op was kwam ik ook Asterion maar weer binnen strompelen om de kroeg klaar te zetten voor de storm die komen zou. Na 10 keer de kas geteld te hebben omdat ik door welke reden dan ook steeds de tel kwijt was (langer dan 5 seconden concentreren is moeilijk!), was het dan eindelijk zo ver: de dinsdag in de 2e tentamenweek kon beginnen.

Helaas viel de opkomst toch wel weer tegen. Het gebruikelijke kroegmeubilair was er en dat was het ook wel zo'n beetje. Ookal waren er rond de JC presentatie wel aardig wat mensen in de kroeg, zij waren bijna net zo lang in Asterion als de presentatie lang was. 2 mannen van JC-Next hebben de naborrel nog aangetikt na wat motiverende woorden van het meubilair, de rest had helaas om half 9 weer tentamens en vonden dit reden genoeg om niet schoon te maken.

Main event van de avond was natuurlijk de Dorus Rijkers thema avond prijs uitreiking. Een professionele jury met een buslading vol assistenten, assistent asiistenten en assistent assistent assistenten hebben na lang wikken en wegen een moeilijk besluit genomen en uiteindelijk Rogier gekroond tot winnaar. Omdat Evan zelf 20 papiertjes met zijn eigen nummer erop heeft gedeponeerd in de stembak (Of is dit werkelijk gekozen door het publiek?) heeft hij geheel tegen de verwachtingen in de publieksprijs op zijn naam gezet.

terug bij de naborrel maar weer: Geen pitchers mix dit keer, wat vanochtend na 3 uur slaap toch wel positief was, maar wel veel lol, slechte opmerkingen, bier, en ook nog andere dingen dan bier!

De laatste echte dienst voor mij en Rinke. Wat achterblijft is leegte……

en hoofdpijn:'(