De eerste donderdag na de apocalyps in de Pakkerij was er meteen één propvol met activiteiten.

De avond begon al vroeg met de presentatie van jaarclub Pioniers. Met muzikale begeleiding liepen zij in het donker de kroeg binnen, om vervolgens de vloer van Asterion te decoreren met confetti (gegarandeerd genieten bij het opruimen!).

Daarna was de tijd aangebroken voor het laatste avondmaal van Board XXIII. Er was voor dit "Gouden tentamendiner" grootsch ingekocht bij de Snekkie. Onder het genot van een (gratis) biertje op het Asterion terras deed iedereen zich te goed aan de culinaire hoogstandjes van onze buurman.

Vervolgens waren er twee presentaties van de Intro- en HAIP-commissies. Ondanks de drukte aan het begin van de avond waren er niet zo veel mensen bij. Waarschijnlijk een combinatie van LAN'en op kantoor, tentamenweek, en te veel tijd tussen de afzonderlijke presentaties.

Nu was eigenlijk het moment om de Tapwedstrijd te beginnen, maar de kroeg was intussen dusdanig leeggelopen dat hier niet genoeg animo meer voor was. De avond vervolgde zich als een soort dinsdag, inclusief de slechte ideeën die altijd weer ontstaan als zatte mensen te lang met elkaar praten. Zo heb ik vernomen dat er een TCW doegroep zal komen, geleid door een groep mensen die het best te omschrijven is als "met Asterion vergroeid kroegmeubilair". Daarnaast schijnt Mark V. te hebben toegezegd de komende Agora in Kiev te bezoeken…