Asterion was voor de gelegenheid door Pandemonium omgebouwd tot snoepwinkel annex hoerenkast. Vanwege het slechte weer was de vooractiviteit helaas in het water gevallen, waardoor er op een groepje emo´s en een stel Hugh Hefner klonen na nog niemand in de kroeg was. Rond half 12 werd het wat drukker en was het, met dank aan de falende airco, weer ouderwetsch warm in de kroeg. Gelukkig waren er volop ijsjes verkrijgbaar in de snoepwinkel van Hugh Hefner.

Veel kroegbezoekers hadden zich netjes aan het thema gehouden en waren verkleed als engel, piloot, brandweerman, etc. Er was zelfs nog een verdwaalde Taste-SB´er verkleed als clown. De nieuwe aanwinst in het herentoilet was ook een groot succes, Deef heeft in beschonken toestand zichzelf (en de omstanders) uren vermaakt met zijn gekochte rubberwaren.

Ondanks de gave aankleding kwam het feestje gedurende de avond niet écht los, vanwege de hitte in de kroeg liepen er ook steeds veel mensen in en uit. Rond kwart over 4 was het mooi geweest en begonnen we aan de schoonmaak met 2 SB´ers, 2 stuks kroegmeubilair en 5 pandemonen. Die laatsten waren echter zo zat dat de schoonmaak bijna 2 uur duurde.

Toen het eindelijk tijd was voor de naborrel haakte de organisatie massaal af (alleen Rinke was er nog, maar dat telt niet want die lag aan de bar te slapen). Ik heb het uiteindelijk nog tot 11 uur uitgehouden met Rasing en Guy en toen was het toch echt tijd om huiswaarts te keren.

Pandemonium bedankt!

Fijne vakantie iedereen!