De avond begon al goed met Karine die haar bus miste en daardoor genoodzaakt was een willekeurige fietser te sjaken om haar nog op tijd naar de kroeg te brengen. +1 voor creativiteit.

Na het aansluiten van het bier waren we vergeten geld in de kassa te doen, maar daar kwamen we bij de naborrel pas achter. Blijkbaar zijn er geen schrale bazen meer met contant geld, iedereen heeft gewoon een rekening tegenwoordig. Hulde!

Het werd aardig druk in de kroeg en om 12 uur presenteerde de SkiCie. De gratis shotjes van de presentatie (en de 1000 shotjes daarna) hakten er bij bepaalde ibiza-gangers wel erg hard in, waardoor deze personen uitermate irritant werden. Vervelend zijn is best leuk in een buitenlandse paupertent, maar thuis in Asterion gedraag je je. Foei, brandslang, et cetera.

Rond half 3 was de kroeg bijna leeg, de Herfstbok werd onverrichterzake weer afgesloten en we besloten om met de schoonmaak te beginnen. Het Alpha SB kwam ons tijdens deze zware taak ondersteunen met een doos tosti's (eentje heeft zelfs nog even een bezem ter hand genomen om onze vloer te vegen). Om half 5 gingen de laatste mensen naar huis, en ik naar kantoor om daar nog een uurtje te pitten voor de eerste bus naar huis.

De stats van vanavond:

Geld in de kassa: 0
Herfstbok gezopen: 0
Seamen's Shot gezopen: 2½ fles
Personen getuchtigd middels een glas water: 4
Personen getuchtigd middels den brandslang: 3