De avond begon heel rustig. Enkele mensen van Quenouille aan de bar en verder eigenlijk niets. Regen schijnt mensen nog steeds thuis te houden…. blijkbaar geeft de doorsnee AEGEE-er toch wel om het klimaat.

Tegen half 12 was het buiten blijkbaar opgedroogd want spontaan werden wij blij verrast door een goed gevulde kroeg. Opvallend waren ook de vele vieringen deze avond: een verjaardag voor, een verjaardag na twaalf en zowaar een afgestudeerde die een groot gevolg en een anker met zich meebracht.

Onder leiding van Vendel en Evan kwam de avond lekker op gang en kon iedereen zich fijntjes uitleven. Ergens tijdens dit festijn werd er nog een fust ingegooid, maar helaas duurde het leegdrinken hiervan langer dan gewenst.

Rond half 3 was de grote exodus een feit. Dit had voornamelijk te maken met de Ibiza-reis die schrikwekkend vroeg zich moest melden op een of ander vliegveld. Wat een zatte, gezellige, echter toch vreemd samengestelde menigte, die tot 4 uur present bleef.

Tijdens de schoonmaak kwamen we tot de conclusie dat de hoeveel meuk recht evenredig verbonden was met de vordering van de avond. Deze grafzooi werd echter traag doch degelijk weggewerkt uit de regionen van Asterion. Inmiddels is de doos tosti's van Alpha bijna op en gaat het tijd worden om zo dadelijk ons bedje op te zoeken.

Tot dinsdag!:B