Deze foute avond begon met het ophangen van het beamerscherm en het aansluiten van de microfoon. Met deze attributen heeft menig lid zich vanavond vermaakt, danwel een hele nare avond gehad. Een enkele sjaars stond al voor openingstijd in de kroeg vol verwachting te wachten op het begin dit circus.
Het feest barste los met een openingsnummer van het bestuur. Daarmee was de trend gezet en ging de haip ook maar een liedje doen.
De fantastische videoclips bij de nummers leken af en toe op het begin van een pornofilm, maar dat maakte het foute element alleen maar groter.
Fons was toch wel de man van de avond, ik weet niet hoeveel liedjes hij heeft gezongen, maar het was goed en hard. Diverse nummertjes werden meerdere malen ter gehoren gebracht, maar het werd er niet veel beter op.
Ook is vanavond het "Larson effect" bewezen, tot groot ongenoegen van menig aanwezig luisterend oor.
Na een uur of 2 liep het behoorlijk leeg, zodat uiteindelijk vooral Paulus nog bezig was met de mic. Ook kregen we nog een ware MC de Meester aan de mic, die ons tussendoor trakteerde op de betere rapkunsten. Marike liet ook nog even haar zang en danskunsten zien. Toen zij vertrok, was de mic alleen nog maar in handen van Paulus, die door de hele zaal liep om vervolgens de mic voor diverse monden te plaatsen. Ook deed het dienstdoende SB nog even een nummer, waarna het al bijna weer tijd was voor de laatste ronde. Er werden nog een paar hollandse meezingers gedaan, waarna de meeste mensen het voor gezien hielden.
Na een snelle schoonmaak is het nu tijd voor de naborrel, en is het plan om zo naar de Backer te gaan.
Rest mij nog te zeggen:
– Zorg alle voor een helm voor het SB Helmenfeest vrijdag op kamp!
– Vergeet uw tosti ijzer niet!
– Tot donderdag!
En uiteraard SB 'VO!