Deze avond begon met een Grieks etentje met gyros en friet. Na het eten begaf iedereen zich naar Asterion waar Mondu Damo hen opwachten met een welkomstdrankje bestaande uit bessen jenever en sprite vergezeld met zelfgebakken cake en brownie's. Na dat dit versnaperingetje genuttigd was wilde menig toch ook wel bier en werd er in een mum van tijd een fust doorheen gejaagd. Mondu Damo vond dat het wel wat zoeter kon en starte de heuse breezerestafette. Hierbij moest een half glas breezer zo snel mogelijk door een rietje weggewerkt worden.

Toen was het tijd voor het moment waar iedere sjaars met smart op had zitten wachten: het uitreiken van de HAIP-certificaten. Toen deze uitgereikt waren barste het feest los. Dit werd echter snel weer onderbroken door een home-made aflevering van "My Super Sweet 16" waarna de HAIP de winner van de HAIP-punten bekend maakte en er vervolgens een fust in gooide. Dit zorgde voor een gevulde kroeg met een feestende menigte.

Bij de deur waren zo af en toe wat vervelende mensen. Op een gegeven moment stonden er twee Tasters in dispuutskledij aan de bar. Deze werd gevraagd hun biertje op te drinken en te vertrekken. Een aantal leden vond dit niet snel genoeg gaan en besloot het tweetal de nooduitgang uit te gooien.

Tot 4 uur bleef de kroeg gevuld met beschonken feestgangers die toen toch echt moesten vertrekken. Een overvloed aan aankleding en een met superaids bevlekte vloer zorgde voor een lange schoonmaak. Tegen het einde besloot het Alpha SB voor de tweede keer te komen kijken of ze al konden gaan naborrelen. Taste volgde niet veel later maar had helaas iemand meegenomen die het nodig vond om vervolgens weer vrienden mee te nemen die nota bene voor het eerst in Enschede waren. Deze zijn na een moeizame discussie toch maar vertrokken. Waarna de naborrel eindelijk van start kon gaan met tosti's van Alpha.

Mondu Damo nogmaals gefeliciteerd!
En bedankt voor een spetterend feest!

SB 'VO!