De avond begin vroeg omdat er werd gegeten in de kroeg. Om 18.00 druppelden de eerste mensen binnen om vervolgens rond 18.30 met ongeveer 50 man aan het eten te beginnen. Hierna was het tijd voor de sjaars om verdeeld te worden in groepjes om vervolgens met de Tour de JC te beginnen. En toen was de kroeg op het SB en Pieter na leeg. Na wat leuke "Lullo's" filmpjes van Jiskefet en het wederom slopen van de subwoofer >:) kwamen er dan toch een paar mensen. Stef de stuntpiloot werd en uit de kast getrokken en de naboorrelsfeer was compleet. Hier kwam rond 23.30 abrupt een einde aan toen iedereen massaal terug kwam van de huizen tocht, hierdoor was de kroeg ineens redelijk gevuld. De sjaars hadden op de tour het AEGEE lied geleerd, althans dat was de bedoeling. En nu was het tijd om dit aan de vereniging ten gehore te brengen. Het eerste groepje werd het podium op gegooid en kon beginnen met zingen. Veel verder dan de eerste regel kwamen ze helaas niet. Dan nog maar een keer op de laffe manier met de tekst erbij. Dit resulteerde in een nogal vreemde melodie… Na een paar regels greep iedereen dan ook in om te laten horen hoe het wel moet. Het tweede groepje was er nog niet en het derde had zich verstopt in het damestoilet om zo onder het zingen uit te komen. Erg laf!
Na het zangfestijn vonden veel mensen het mooi geweest en zochten de uitgang op. De avond kabbelde rustig verder met wat nootjes en spelletjes tot een bepaald persoon het nodig vond een sigaar aan te steken in de kroeg.Waarna ik deze uit heb moeten drukken. Beetje jammer van de sigaar Berend…
Deze avond is er ook nieuwe mix met de ,inmiddels schaarse, Bacardi Razz uitgevonden. Gedoopt de H&M (Hardwin & Maurits), Dit is een Q maar dan met Razz ipc Bacardi Lemon en Sprite ipv Ice Tea. En ik moet zeggen het is erg goed weg te krijgen.
Een drietal sjaars heeft al wankelend en kotsend de TL gehaald. Jammer…
Na het schoonmaken kon dan eindelijk de naborrel echt beginnen. Een aantal drankjes later was het 6 uur en zijn we gezamenlijk vertrokken richting de Backer. Waar na een broodje toch echt een eind aan deze lange avond kwam!

Tot donderdag!

SB 'VO