Nog voor dat de kroeg geopend was stonden de leden van AEGEE-Drienerlo al te trappelen aan de deur. Dat ze `s middags al begonnen waren met drinken was enigzins te merken, zeker toen ze het SB vroegen het roze hondje wat ze mee brachten te vullen met bier. Maar zo gevraagd zo gedaan. Ook werd het Dorus schilderij van de muur gehaald en de Drienerlo borrel vervolgde zich in Asterion. Aan de andere kant van de kroeg was het rustig met enkele mensen borrelend aan de bar.
Langzaam aan druppelde er meer leden de kroeg in en met name het Dispuut, het Herendispuut en het Heerendispuut waren met hun leden aanwezig. Wederom was de afwezigheid van de eerstejaars opmerkelijk, het schijnt toch echt HAIP te zijn.
Het roze hondje werd vaker gevuld en met bijbehorende kotsgeluiden werden glazen er mee gevuld. Veel van de aanwezigen hielden zich bezig met de muziek wat resulteerde in interessante keuzes. Rond een uur of 12 liep de kroeg enigzins (lees redelijk) leeg, al kwam er een uurtje later wel weer een nieuwe kudde mensen aan. De muziek ging weer wat harder en er hebben zelfs zes vrouwen voor wel 15 seconden op het podium gestaan. Het overige gedeelte van de avond leek op een rustige borrel. Dit was echter totdat de heer Nijhof en Vendel zich naar de boot begaven en hun creativiteit loslieten op de muziek. Het vermaak kwam zeker toen Guy en Evan een air guitar battle hielden en ook daarna waren hun solo`s zeker de moeite waard om te bezichtingen. Evan wilde voor de tweede keer naar huis gaan maar ook dit verliep niet geheel snel, hij wachtte namelijk op Berend. Deze arme jongen had moeite met het wegkrijgen van zijn laatste biertje, maar zoals het een echt Oud-SB`er betaamt (toch Paulus?) goot hij het goud gele vocht achter in zijn keel, hij had hier immers voor gekozen, hij vindt dit leuk.
De naborrel gaat verder al heb ik geen idee meer waar al de discussies over gaan.

Succes aan zij die morgenvroeg/ zo dadelijk gaan liften, hopelijk overleven jullie het allemaal.
Tot de volgende keer in Asterion!