Het is weer tentamenperiode, en inmiddels zijn we aangekomen bij de eerste donderdag. Tijd om te proeven aan het beleid van XXIII, het KB ging namelijk koken voor de leden. Een moment van ontspanning en nog even de sfeer in onzekroeg snuiven, om daarna weer de boeken in te duiken. Helaas was het kook-deel van dit experiment niet meer tot uitvoer gekomen, Billy Bob's schoot te hulp.
De cantusbanken in Asterion goed gevuld, was het eerste deel van de avond goed begonnen. Na het eten was er zelfs koffie, bonuspunten voor het KB. Na het eten gingen velen inderdaad weer op huis aan, om verder te leren, eventueel met tussenstop bij de ijscoman.
In Asterion zaten we nog met enkelen, te wachten op het voetbal. Er waren nog enkele uren te overbruggen, dus was het tijd om een spelletje te spelen. Met een direct-van-campusnet-geplukte pubquiz uit 2006 zorgde Marike vanuit de boot voor het vermaeck. Na 3 rondes had Team-Toog zich het sterkst bewezen, en was het tijd voor de aftrap. We weten allemaal hoe de wedstrijd is verlopen, op naar de finale Nedeland-Duitsland. Tijd om te zuipen :B
Langzaam kwamen er toch een paar mensen die klaar waren met leren, of de hoop al opgegeven hadden. Er werd goed gezopen en de muziek ging nog eens wat harder. Een echt feest werd het nog niet, en rustig aan zochten de mensen hun heil elders. Met een selecte club die-hards maakte wij ons eigen feest. Op de meest fantastische stampers stonden we letterlijk met iedereen in de kroeg te hossen op het podium.
Toen deze kort maar krachtige feestuiting weer bedaard was, kwam er toch nog weer een aantal lui terug van Lunàtic. Voordat wij goed doorhadden dat er weer anderen in Asterion waren, stond de bar vol wisky's en werd onzekroeg blauw gezet met vele sigaren.
De avond was nog niet over, tijd voor meer vermaeck. Een niet nader te noemen sjaars ging een recordpoging doen. Wat begon als poging pitcher-bier-adten, eindigde na 42 seconde in een record brokkelpiloot. Daarna was het nog een uurtje zitten, en toekijken hoe de al zatte leden zichzelf naar een blackout zopen. Zo kon het niet langer, het was duidelijk tijd voor de laatste ronde.
Veel eigenweize oude lullen en SB'ers bleven tot nog een half uur na deze laatste ronde hangen, maar gaven op het laatste moment toch op, om ons met slechts de tappers achter te laten. Wij hebben geen schrale bazen nodig bij onze naborrel, tijd voor meer alcohol en morgen de hele dag slapen.