Deze avond begon al vroeg voor het SB met gourmetten in de kroeg! Heel veel vlees en aan het eind nog een salade speciaal gemixt door Marike. Sherlock kon deze vieze drap niet aanzien en ging bijna over z'n nek. >:)
Om kwart over negen heeft COT, onder het mom van datavernietiging, twee computers op het dak van de pakkerij in de fik gezet. Dit draaide echter bijna uit op pakkerijvernietiging. Maar een SB'er van Taste heeft dit gelukkig voorkomen. Volgende keer brandend VAN de pakkerij en niet OP, COT!

Om half tien zaten de eerste mensen alweer aan de bar waarna de kroeg langzaam vol liep. Stef werd uit de kast gehaald en er waren tal van goede gesprekken onder het genot van de inmiddels schaars wordende herfst bok. Om middernacht werd 'lang zal hij leven' ingezet voor de jarig Maurits. Bij dezen nogmaals gefeliciteerd!

De kroeg avond verliep verder zonder bijzonderheden. Tegen het eind werd Stef nog maar weer een keer gepakt en werd er gejast. Tegen 4en werd door Drienerlo een lied ingezet wat resulteerde in 20 minuten hard zingen van allerhande nummers. Vendel besloot toen een cantus matrix te maken waarmee sinterklaas- en kerstliederen op melodieën van andere nummers gezongen kunnen worden. Hier zullen we dus misschien binnenkort meer van horen.

Tegen kwart voor 5 was de schoonmaak klaar en ben ik na een drankje richting huis gegaan omdat ik bijna omviel 😛 Helaas heb ik de rest van de naborrel hierdoor moeten missen.

Iedereen tot donderdag!
Sinterklaas zal u dan verrassen met vermaekelijkheden.