De avond begon vroeg met de Quenouille RetoriQa activiteit. Hierbij werden diverse aspecten van taalgebruik geanalyseerd en werden de aanwezige mensen getoetst op hun vaardigheden. Na het maken van rebussen en palindromen, en voor de gelukkige afgevaardigden het houden van een betoog, kon er maar één groep de winnaar zijn. Zij kregen alleen een smaakvolle Q van chocola, het is immers bijna sinterklaas.
Na al dit vermaak werden de tafels weer opgeborgen en de muziek gestart.

Tussendoor kwam de sjaarcie nog even hun thema presenteren met een veel te grote plaksnor die niet bleef zitten. Het thema was volgens mij iets met circus.
Daarna leek het even de goede kant op te gaan met het feest, maar lang duurde het niet. Na een uur of 1 hielden veel mensen het voor gezien, en druppelde de kroeg langzaam leeg. Wat overbleef was een feestende zatte menigte, die zich weinig aantrok van het gebrek aan volk, en alleen maar harder ging feesten. De beer was los toen Paulus de muziek voor zijn rekening nam, na Nick en Simon en Monique Smit kwam kinderen voor kinderen en tsjoe tsjoe wah. Uiteraard bleef de "Schatje mag ik je foto sessie niet uit, en zo liep de avond langzaam op zijn eind. Na de schoonmaak nog even een paar heerlijke mixjes verorberd alvorens naar de Backer te gaan. De broodjes bielooksaus blijven goed!
Nu lekker slapen, er schijnt morgen weer een dag te zijn…