De avond begon met een aflevering van Heroes in HD op onze prachtige nieuwe HD beamer. Hierna ging de deur open en druppelde heel langzaam de kroeg een beetje vol. Tijdens piekuur was het dan ook heel rustig, terwijl het bier toch wel lekker goedkoop is dan;)
Rond een uur of half 12 was het een gezellige dinsdag met aardig wat kroegvulling. Helaas verliet de sjaarcie ons rond een uur of 12 en hielden meer mensen het voor gezien.
Het bestuur hield nog een praatje over de komende activiteiten en vertelde dat ze nog mensen nodig hadden voor commisies. Na deze van humansoundeffects voorziene presentatie, hielden nog meer mensen het voor gezien en was het rond een uur of twee dat er nog een tiental mensen in Asterion aanwezig waren. Een aantal oud-SB'ers zorgde voor een muziekje en blerde gezellig mee. Op een gegeven moment hadden ze genoeg gezongen en voegde ze zich weer aan de bar. Hier werd nog gediscuseerd over belle en het beest, wie heeft er niet gehuild tijdens die film? Na dit alles verlieten de meeste mensen Asterion om al dan niet te gaan eten of te gaan slapen. Tijd voor de laatste ronde en een snelle schoonmaak. De naborrel was heel kort, dus nog maar even thuis met Bierend een biertje en tosti gedaan. Nu ga ik lekker slapen. :B