Vandaag was het eindelijk zo ver: Het openingsfeest van de intro!

De eerste mensen druppelde vanaf tien uur binnen, maar het feest begon pas echt toen de eerste doegroepen arriveerden. Op de opzwepende muziek van de Musicie ging de kroeg uit zijn dak. Met de gebruikelijke introdrukte leidde dat tot een warme kroeg waardoor het bier rijkelijk vloeide.
De tot voor vanavond nog maagdelijke vloer werd nat en glad van het bier, wat tot menig val en glij partijen leidde. Gelukkig vielen er geen zwaar gewonden, en ging het feest gewoon door.
Het feest werd echter abrupt onderbroken door het brandalarm, wat leidde tot eng TL licht en een muziekloos Asterion. Na de constatering dat het vals alarm was, kon het feest weer verder, totdat een paar minuten later het alarm weer ging, weer het zelfde liedje. Gelukkig kon de Musicie dit goed opvangen met het toepasselijke nummer en klonk het "the roof is on fire" door Asterion.
Helaas vonden sommige mensen het brandalarm een rede om te vertrekken, en begon het langzaam leeg te lopen. Na half drie werd te leegloop erger, en bleven er een paar diehards over. Er liepen her en der verdwaalde kiddo's door de pakkerij, en bij mij aan de deur werd gevraagd waar nou eigenlijk de uitgang was>:) Niet kort hierna ging de TL aan en verlieten de laatste kiddo's het pand.
Na nog een lekker biertje te hebben gedronken op de gang, zijn we aan de schoonmaak begonnen, die toch wel vrij vlot klaar was. Na één naborreldrankje hield iedereen het voor gezien, een enkeling met een tussenstop bij de backer.

Oftewel een top begin van de intro, mogen er nog vele vette avonden volgen!