Rogier en Bart hebben een jammere poging gedaan een gaststukje te schrijven. Helaas koden ze met hun zatte koppen niet veel meer noemen dan: "JC Cosy Nostra; De Eerste, Voornaamste en Gaafste Jaarclub van de lichting 2007 van AEGEE-Enschede."

Deze avond begon weer met ES eten in de kroeg. Dit keer niet een paar schrale bonen, maar deghelyck vlees en aardappeltjes. Toch kunnen Europeanen niet goed zuipen tijdens het eten, ook vandaag kwam het drank-budget weer niet op.
De Europeanen verlieten Asterion en JC X kwam aankleden. Om half tien kwamen de eerste mensen binnen en snel stond de kroeg vol met AEGEE-ers die hun oude jaarclubshirts weer uit de kast hadden gehaald. Met de mensen van European School erbij was het goed vol.
Jaarclub Cosy Nostra bood een fust aan aan de vereniging, het volume ging omhoog en de voetjes gingen van de vloer. Binnen no-time was het fust leeg en stonden zatte mensen op de KADMOStafel te stampen. Een goed feest zoals we niet vaak zien op dinsdagen.
Helaas had de avond ook z'n mindere punten; zo dacht een niet nader te noemen feut dat ik bij Incognito zit 🙁 Ik wist wel dat ik niet de mooiste op aarde ben, maar zo lelijk :S
Een ander diepte- maar tegelijk ook hoogtepunt is het feit dat iemand in staat is geweest een urinoir verstopt te kotsen. De persoon die afgelopen avond brokkel-i heeft gegeten, en in ons urinoir heeft gekotst kan in Asterion de brokkelpiloot-helm ophalen.
Al met al een goede avond waarin vele verschillende aspecten van het SB zijn terug zijn gekomen. Nu zitten we na te borrelen met SB tegen MusiCie die stef-de-brokkelpiloot-wannabe-versie en Evan die een nieuw record aan het vestigen is.