Dankzij (of ondanks (en daardoor die vele groene giletjes)) het thema van dit open feest, was de avond naar mijn mening een succes! Al gauw sierden allerlei opblaasbare palmbomen, bloemenslingers en hawaii-shirtjes de kroeg en begon de band Vital Signs hun repertoire ten gehore te brengen. Een repertoire dat wel degelijk aansloeg, gelet op het aantal voetjes dat massaal van de vloer ging en de hoeveelheid leegklotsende biertjes door het enthousiaste gespring.
De alcoholconsumptie ging in een rap tempo, vooral toen de European School commissie een gratis fust aanbood en al gauw bleek dat we met onze voorraad niet berekend waren op het drankgebruik.. gelukkig boden onze Christelijke pakkerijgenoten uitkomst 🙂
Toen de band ophield met spelen en de laatste groep ES-deelnemers naar hun bedje vertrok, was het ineens best leeg, maar dat mocht de pret niet drukken en er werd druk verder gedanst, totdat het om tien voor vier ineens helemaal leeg was en we maar aan de schoonmaak begonnen.
Terugkijkend op de avond kan ik niet anders zeggen dan: het was leuk! Weinig gezeik aan de deur, ondanks een naar beneden vallende zak hoefijzers (hoezo?!), veel bier en blije mensen; wat wil je nog meer? (retorische vraag)
Tijdens deze naborrel wordt een kippenversie van Stef de Stuntpiloot gespeeld en wordt er vol afschuw en onbegrip gereageerd op het feit dat Paris Hilton in de top 100 van Sexiest women on earth staat, maar dat terzijde.
We gaan voor een tik-Marouge-aan-borrel, dus we zitten hier nog wel even :B Voor een ieder die nu op weg naar bed is, maar -terecht- nog even deze site checkt: trusten!