Vanavond was een aparte dinsdag-avond. Eindelijk eens niet het verhaal "het was weer eens een goede dinsdag-avond", maar deze keer heb ik daadwerkelijk iets te vertellen.

Na alle spannende dansmoves van Kim en Roderick geleerd te hebben en gezien te hebben hoe er nieuwe man-man koppels ontstonden bij het dansen (jaja… AEGEE bleek ook vanavond weer echt voor 70% uit mannen te bestaan), kon de avond dan toch echt beginnen. Een gezellige goed bezochte dinsdagavond volgde.
Er werd enthousiast bier gedronken, waardoor zelfs op een gegeven moment de O'cie nog in actie moest komen. Remy deed dappere pogingen, maar bleek uiteindelijk toch nog een klein beetje hulp nodig te hebben om een niet nader te noemen beschonken wijndrinkende man de deur uit te zetten. Wellicht moeten we als SB de O'cie toch op trainingskamp sturen en een grote supersoaker geven.

Dit was natuurlijk niet het enige wat er deze avond gebeurde. Nee, zelfs leden van de Algemene kwamen ons nog even vermaken. Vonden het bier bij ons, ik quote, "lekkerder" en wilden erg graag naar binnen. We lieten ons echter niet verleiden door de misleidende charmes van de desbetreffende jongedame met 2 escorterende beftekkels.
Na dit net-niet-incident kwam de avond pas echt op gang met meters en meters bier voor Martijn Bonte… voor toch zeker 2 nog aanwezige Incognitianen, waar laat die man het toch?
Dit wilde we toch wel eens uitproberen, vandaar dat het nog aanwezige SB tijdens de laatste ronde nog wel even wilde testen wie er flink kon adten. Martijn en de zijnen lieten zien dat door een natte nek te behalen het aanwezige SB nog best te verslaan was rond de KADMOS-tafel. Dit was echter natuurlijjk niet voldoende. Peter (jaja.. van Pieter en Peter) daagde het aanwezige SB uit om nogmaals 2 bier te adten. Hierbij is een eervolle vermelding wel enigszins terecht: Peter was sneller en weekbeheer-inzettingen werden ook nog uitgewisseld tussen de SB-ers onderling. Een kleine side-note hierbij is natuurlijk wel dat 3 minuten later vreemde geluiden klonken uit de WC waar Peter zich in bevond en er een nogal dubieuze blik op Pieters gezicht stond toen hij de WC uit kwam.

Al met al echt weer een goed geslaagde avond. Dansen op dinsdag, kletsen met externen, veel meters, bierestafettes… Meer van die dinsdagen!