Het was weer een lange maar ook leuke dag van deze intro. 's Ochtends veel te vroeg begonnen wij al met het opbouwen van het paviljoen. Ja okay, de IK was er nog veel eerder: Respect.
Het paviljoen was gezellig. De kratjes werden gestapeld en er stonden zelfs lange rijen wachtende doegroepen die allemaal ook twee afgevaardigden de kooi in stuurden. Eentje om naar boven te gaan en de kratjes te stapelen, de ander om alle kratjes later weer op te vangen…met zijn hoofd. Het was wel lollig om te bekijken met mijn brakke kop.
De bierestafette heb ik zelf helaas gemist, maar gezien de verhalen was het een spannende wedstrijd. De eer van dit jaar gaat naar het Team Lackx II, die in de finale te snel bleken voor de Rakkers. De kroeg stond vol en iedereen moedigde elkaar hard aan. Meer van dit soort drink/schreeuw festijnen in de kroeg!
Het was afgelopen en de mensen verlieten Asterion weer. Sommigen liepen wat rechter dan anderen, maar feit was dat iedereen die avond weer zou terugkomen. Er was namelijk een band! En de band die maakte een feestje! Double You speelde lang en goed en de kroeg stond zoals verwacht stampvol. Dat was dus goed. Minder: Het was echt fucking heet! De airco trok het na 10 minuten al niet meer en zelfs de koeling van de bier vertoonde kuren. Maar wat maakt het ook allemaal uit, bij Taste was het nog heter!
Op het eind van de avond begon de vermoeidheid mij toch parten te spelen en het klikken op de teller bij de pakkerijdeur kon mij niet plezieren. Maar gelukkig: Saved by the bell. Oh nee, het was helemaal niet leuk. Er was een veiligheidsruitje ingetikt en het brandalarm ging af. Paniek? Nee hoor. BHVer Hahn had alles onder controle en de hossende menigte ging in polonaise snel naar buiten.
Maar goed, loos alarm dus. Een beetje balen voor de feestvreugde want de frisse neus deed veel van de bezoekers beseffen dat het al voorbij bedtijd was. Gelukkig bleven er nog wel een paar mensen over. Hadden zij al te veel gezopen zodat ze uberhaupt geen gevoel voor tijd meer hadden? Het zou zo maar kunnen. Of waren het gewoon allemaal potentiële SB'ers?
Enfin, het feestje eindigde. De band ruimde op. Het SB maakte schoon. Alpha verzorgde het broodnodige voedsel en er vloeiden nog een paar drankjes voordat iedereen uiteindelijk ging slapen. Was de IK toen alweer wakker? Grote kans van wel. Respect!