De eerste avond in de intro was gaaf! Kemp, Stegehuis en ik hebben ons opperbest vermaakt. Het SB was al om 6 uur, na een degelijke Snekkie-maaltijd, in de kroeg om te beginnen met de voorbereidingen. De IK arriveerde niet veel later om ballonnen op te blazen om vervolgens rond een uur of 11 de eerste doegroepen te verwelkomen. De IK had movingheads gehuurd, inmiddels een bekend fenomeen in de kroeg en een gave toevoeging aan het feest.

Nico, Guy en Evan arriveerden ruim op tijd om de kroeg te vermaken met perfect gemixte beats vanuit de nieuwe DJ-Boot, zodat het feest geen moment stil lag. Een en ander resulteerde in een volle kroeg van twaalf tot twee en daarna een rustige leegloop. Enkele die-hard doegroepkiddo's bleven tot half vier hangen, in enkele gevallen gevolgd door een 'Ik ben er morgen pas om vier uur'-smsje.

Een grondige schoonmaak maakte het vijf uur, twee drankjes half zes; het was een goede eerste avond en hopelijk een goede voorspelling voor wat er komen gaat. Ik heb er in ieder geval zin in, rest mij alleen te zeggen: BE*AEGEE, BE*SB!