Eindelijk weer een SMIT-feest zoals SMIT-feesten behoren te zijn! De avond begon herkenbaar…

Om tien uur ging de deur open voor het SMIT-bestuur die vervolgens in een uur tijd ons aller Asterion omtoverden tot een heuse volksbuurt met WK-koorts! Knaloranje met veel te veel slingers, het zag er fantastisch uit.

Toen was het wachten op de buitenlanders. Zoals altijd denk je dan dat er van het feestje helemaal niets terecht gaat komen tot ze na twaalven ineens massaal aan komen zetten. De muziek ging harder, de subwoofer verspreidde danskriebels door de zaal en binnen no-time was er een knalfeest dat tot het einde van de avond voortdenderde. Voor veel SMITters was dit het laatste feestje in Asterion voor ze teruggingen naar hun vaderland en dus de kans bij uitstek om nog een keer goed lam te gaan en te scoren. Machteloos moesten we toekijken hoe de kroegmores aan vele laarzen werden gelapt, maar dat mocht uiteindelijk de pret niet drukken.

Om 4 uur de TL aan, mensen zijn dronken en willen niet weg gaan, je kent het wel. Wat dan wel helpt is een ontruimingsalarm. Een paar paupers vonden het nodig elders in de Pakkerij het ontruimingsalarm af te laten gaan waardoor de sirenes een letterlijk oorverdovende herrie begonnen te maken. De kroeg was toen snel leeg en met wat hulp van de bovenburen is het alarm het zwijgen opgelegd. Snel schoongemaakt en na een degelijke "straaljager" op de fiets naar huis in het veel te felle licht van de volgende dag… het was weer heerlijk!