Aan het begin van de avond konden de Meester en ik niet bevroeden hoe de avond zou lopen. Verschillende scenario's werden opgesteld, maar de uiteindelijke uitkomst hadden we niet kunnen voorspellen.
De vereniging schitterde in eerste instantie door afwezigheid, het duurde tot een uur of elf voor de eerste serieuze gasten zich aandienden. Daarna werd het echter rap beter. Incognito kwam met een charme offensief gezamenlijk de kroeg binnen lopen en wisten direct, terecht, de bel te vinden. Dat was een goede smaakmaker!
Toen werd duidelijk dat er op de gang door een clubje van de bovenburen een paarhonderd gevulde waterbalonnen waren gedeponeerd wat uiteraard voor het nodige vochtige vermaeck zorgde! Uiteindelijk werd het dus makkelijk vier uur met veel gezelligheid, whiskies, meezingers en zatte mensen.
Na de schoonmaak begon de naborrel en de Steenisvanger van Hamersveld kwam met het voorstel om te gaan pokeren. Aan de grote tafel, midden in de kroeg met een Glenfiddichkoker vol bierdoppen als fiches werd het een mooi spel. Om de avond mooi af te sluiten is het terras nog even geopend en is door de laatste doorzakkers nog een drankje buiten gedronken terwijl de eerste zonnestralen boven de huizen kwamen. Toen nam de vermoeidheid de overhand en zijn we met de lucht van burgerlijk afgebakken broodjes en zonnestralen in ons gezicht richting ons bed gefietst. Moe maar voldaan!