Wat een briljante avond! De avond begon met een heuse, nog nooit eerder vertoonde speeddate! Eerstejaars en meerderejaars (ik benadruk toch altijd graag het wezenlijk verschil tussen tweedejaars en ouderejaars, die tezamen meerderejaars genoemd kunnen worden) leerden elkaar in moordend tempo kennen. Zeer succesvol! En om de gave mensen even te porren: Volgend jaar weer!

Toen het daten mooi geweest was gingen de stoelen de kroeg uit, het volume omhoog, de lichten op feeststand en werd er keihard koers gezet naar een goed feest. Het fust dat herendispuut KADMOS iets voor twaalven aanboodt ter ere van hun 13de verjaardag was de druppel die de sfeer deed overlopen. Er werd hard gedanst, de tafel ging naar het midden en vanaf dat moment stond al vast dat het zo zou zijn tot de TL.

De avond werd ook nog poëtisch omlijst door een drietal Alphanen die trachten de status van SB'er te bereiken. Om een fust bier te bemachtigen werden ze uitgedaagd een zelfgeschreven lofdicht voor te dragen voor een schreeuwende sociëteit. Hoewel niemand gehoord heeft wat er nou echt gezegd werd konden ze toch rekeken op een degelijk applaus!

Het speeddaten heeft volgens mij toch meer teweeggebracht dan alleen kennismaking. Met een weekend kamp in zicht werd er heftig geflirt, de grenzen van het toelaatbare werden net niet met voeten getreden.

Goed, al flirtend en zuipend werd het snel 4 uur. We kijken uit naar het kamp met onder andere het themafeest "SB Valley: Lekker&Laag", het fustvechten en ongetwijfeld veel bier en irritante meerderejaars die de eerstejaars ongevraagd wakker houden. Tot gauw!