Het kamp waaar iedereen met smart op zat te wachten! De eerstejaars stonden in de stromende regen klaar voor een zwaar weekend. De organisatie was prima. Alles stond op tijd klaar en iedereen begon aan een tof kamp.
Na de eerste kenningmakingsspellen en de fysieke beproefingen, nachtrugby en bierestafettes, was het tijd voor het feest waar wij als SB al een tijdje van droomden. De SB Valley party! Een bar in het midden, te lelijke korte spijkerbroeken, een paaldanspaal, bacardi breezer, dropshot en pisang, vozen midden op de dansvloer en bovenal genoeg gevarieerde korte muziek van de MusiCie olv Mark en Evan. Het werd een feest tot in de late uurtjes en na een stevige naborrel werd door iedereen weer een bed opgezocht.
De volgende dag begon voor velen weer veel te vroeg met ochtendgymnastiek, waar wij als SB niet eens voor zijn uitgenodigd! Daarna begon de dag echt met de commissierondes, het befaamde fustvechten, creatief eieren inpakken en een vierkamp. Vervolgens mochten de sjaars lekker tot rust komen en moesten de ouderejaars zich een beetje vermaken, zonder bier!
De damesdisputen en het Nederlands elftal mochten de lat hoog leggen met hun spel om zeker te zijn dat de cantus voldoende vermaeck bracht! Dat deed de cantus zeker. Er werd gezongen en de nodige staffen uitgedeeld. Na de cantus was het tijd voor het laatste feest! Wat zeker weer een succes was.
De zondag werd alles afgesloten, was de veiling en werd er door de sjaars weer degelijk schoongemaakt. Zulk een enthousiasme en schoonmaakwoede kunnen we tijdens de komende avonden hard gebruiken, nu Michiel voor 2 weken afwezig zal zijn!
Het was een zwaar weekend voor ons. We hopen dat jullie met volle teugen hebben genoten, net als wij. Er is meer gezopen dan vorig jaar, met minder mensen! Ik heb een vraag voor komend jaar aan de ouderejaars die niet het hele kamp hebben gevolgd. Het kamp is een van de hoogtepunten van het jaar dat wil je toch volledig meemaken en niet vanaf zaterdagmiddag 12 uur?
Hulde voor alle aanwezigen!
Tot in Asterion,

Uw sociëteitsbetuur