De dinsdag avond begon vandaag een half uurtje eerder dan anders omdat er een druk programma was. Toch waren er al voor openingstijd eerstejaars leden die eens wilden kijken in ons aller Asterion voordat deze officieel geopend was. Dit enthousiasme beloofde nog iets voor de rest van de avond en belooft nog iets voor de rest van het jaar!
Het begon allemaal zo vroeg omdat er vandaag moest worden voorgelicht over activisme binnen de vereniging, als ook over het oprichten van jaarclubs. Het begon dus met een stel powerpoint presentaties, geillustreerd met vermakelijke foto's. Zo werd onder andere het brassen van objecten en/of personen nog eens goed onder de loep genomen.
Nadat de beamer uit was gezet begon de Vrijer met een leuke, interessante pub-quiz vol frisse vragen en opwekkende themes die door de boxen schalden en de bezoekers de oren deed spitsen. Met wat goede geluidseffecten tussendoor om de aandacht erbij te houden werd de quiz vol enthousiasme uitgevoerd en kwam er een terechte winnaar. De prijs werd met veel vreugde ontvangen en in opzienbarend tempo genuttigd.
Op het moment dat de grote wijzer de kleine geheel bovenaan in de klok passeerde, onthulde de trotse jaarclub Geronimo nog hun nieuwe schildje. Deze werd door de vele bezoekers met grote ogen bekeken en de jaarclub werd gefeliciteerd.
De avond ging nog lang vreugdevol door en pas om 4 uur werd de eerste dienst van twee der nieuwe lichting SB'ers afgesloten. Na een korte schoonmaak werd er nog lang nageborreld waarbij twee helden een extra vermelding verdienen: Vincent, als eerstejaars tot half 8 present; en een dubbelspion van Taste genaamd Michiel die ook zijn weg gevonden had richting de bel!!
Het was een mooie, lange avond! Het is nu tijd voor een broodje. Slaap lekker!