De avond van vandaag werd vroeg geopend door de ALV. Hoewel kort, was er een serieuze discussie over de statutenwijziging. Nadat alle aanwezigen hadden gestemd, werd het eerste biertje snel uit de tap getrokken. Een uur eerder dan normaal begon het meerendeel van de bezoekers aan een welverdiende alcoholische drank. Dit was later op de avond nog goed te merken…
Op het moment dat een normale kroegavond hoort te beginnen begon jaarclub KVASS vandaag met de activiteit die hen eeuwig zou maken (hoewel dit door de ALV al was toegezegd nog voordat de activiteit uberhaupt had plaastgevonden).
Het thema van de avond was: Twentse avond. Dus het zal geen verrassing zijn dat ook de twentse taal een plekje kreeg op deze avond. Dat dit ook leuk en interessant was, was echter wel een verrassing. De spreker die was uitgenodigd hing het publiek aan zijn lippen alsof het makke konijntjes waren. Het was gewoon een leuk verhaal..
Daarna werd de Twentse avond wat heftiger en begon het meer op een avond te lijken die deze Sb'er zo graag ziet. De bierestafette werd een chaotisch succes en de prijs werd net zo snel genuttigd als de finale van de estafette.
Er werd nog een spel gespeeld met wat vakken in de kroeg waar je bij moest staan voor het goede antwoord; maar na deze opzettelijke splitsing der AEGEE-leden was het feest als een geheel!
Van rustige twentse muziek werd overgegaan op hardere, ruigere muziek die de aanwezigen deed stuiteren op hun voeten. Om 2 uur begon het al minder druk te worden, maar de echte helden mochten in de kroeg verblijven tot 3 uur. Toen werd er schoongemaakt door de leden van KVASS en uiteraard de aanwezige SB'ers. Hoewel KVASS zeker ook eer toekomt, waren de dienstdoende SB'ers natuurlijk de laatste aanwezigen in ons aller Asterion. Maar nu is de avond toch echt ten einde en iedereen zal nog lekker dromen over de mooie HAIP-avond-'06 waarop JC KVASS eeuwig werd.