De uren voorbereiding tijdens het beleidsweekend (hulde voor de übereend!) en gistermiddag (hulde voor de douchegordijnen!) blijken de moeite meer dan waard te zijn geweest. Om toch maar in thema te verschijnen was de das vrij populair, op de voet gevolgd door handoeken, washandjes en uiteraard badjassen, alhoewel deze laatsten volledig in het niet vielen bij de nieuwe SB-badjassen.

Blijkbaar hadden veel mensen op vrijdagochtend een tentamen, want de opkomst viel enigszins tegen. Gelukkig was Guy in staat om behoorlijk degelijk muziek te draaien met z'n nieuwe speelgoed (waarvoor nogmaals bedankt!) en zo zat er op een gegeven moment de sfeer goed in. Dat dit vele melkflessen en iets te korte broeken onder badjassen vandaan toverde mocht deze sfeer niet drukken.

Ik zou meer kunnen typen en wellicht doe ik dat nog wel, maar nu eerst eten, voordat de ongetwijfeld voortreffelijke maaltijd van Tim koud wordt. :+

Vervolg (na een inderdaad oerdegelijke maaltijd): Op een gegeven moment was het dan toch op een of andere manier alweer tijd om de laatste ronde erin te gooien en zo geschiedde. Na wat meegeblèrd te hebben op Danny de Munk en Hazes kon alle plastic van de muur gerukt worden. Nog nageborreld met het voltallig SB, JW, David, Edwin en Ivo om zo een topavond af te sluiten.

Tot zo op het SMIT-feest!