Het is weer zover, de alom gehaatte tentamentijd. Een fenomeen wat vaak garant staat voor een laffe avond. In den beginne leek het ook deze richting op te gaan. Totdat opeens daadwerkelijk mensen binnenstroomden! Hiermee was het bovenstaande (vrijwel feit) voor deze avond ten gronde en kon een feestje beginnen!

Na een rustige beginsfeer kwam er muziek, foute muziek! Wat resulteerde in een geniale avond. Selecties als 'Hakkuh en zage', Starkoo mixjes, etc mochten hierbij natuurlijk niet ontbreken. Rik zorgde tevens voor visuele ondersteuning bij bepaalde nummers, waarbij omstanders het maar te ontwijken hadden. Klif kreeg bier over zich heen gemorst (vast en zeker per ongeluk;)), Rengelink die tegen de bar aan stond te rijden alsof het liefde op het eerste gezicht was. Nogmaals Klif, die ineens obsessief aan een pul begon te lurken omdat hij niet kon zien welke naam erop stond, en dus moest verifiëren of het de zijne was. Ongetwijfeld nog meer onvergetelijke gebeurtenissen, maar ik ben ze in ieder geval vergeten. Kortom een avond om niet te missen!

Een nieuw binnenwaaiend mixje genaamd 'P-clip' bleek toch niet zo'n succes, hoewel het aan belangstelling en nieuwsgierigheid niet mocht ontbreken. Studentikoze gezangen werden aan het eind van de avond nog eens luidkeels ten gehore gebracht, waarbij na vele liederen de schoonmaak ingezet kon worden.

De naborrel werd ingeleid en voortgezet met een Duits en Italiaans karakter, wat de nodige hilariteit en voortzetting van foute nummers met zich meebracht. Tijdens een campusnetqueeste is nog gestuit op foto's van een niet nader te noemen clubje, wat voor een mooie afsluiter heeft gezorgd.

Nu maar 'ns m'n bed in, nog een paar uur en dan op beleidsweekend! Ik heb dr zin an! Dinsdag weer at your service!