Het was hoe dan ook een verrassende avond!
Het leek eerst een typische tentamenweek-avond te worden, met enkele mensen die geen tentamens meer hadden of tentamens die toch kansloos zijn. Het werd echter een avond met behoorlijk véél mensen die geen tentamens meer hadden of tentamens die toch kansloos zijn.

Om tien uur zat er welgeteld één persoon aan de bar, maar binnen een uur was de kroeg vrij goed gevuld. Men begon voorzichtig met de heupen te wiegen, onder het genot van een biertje. Vervolgens kwam daar een beetje voetenwerk bij, onder het genot van nog meer biertjes. En uiteindelijk resulteerde dit, mede dankzij goed draaiwerk van de Musicie, tot een stel hossende en springende mensen met te veel biertjes en pullen.

Na een paar uur dansen, hakken en springen, en uiteraard enkele bekende meezingers, was het om half 4 toch tijd voor de laatste ronde. Dit maal vergeten luidkeels te roepen door ondergetekende, maar Hazes en Jansen wisten dit ook wel duidelijk te maken.

Na een goede schoonmaak kon om half 5 de naborrel beginnen, nog enkele foute en Italiaanse nummers, mede dankzij Rengelink, en toen was het een goed uur later welletjes geweest.

Aanwezigen: bedankt voor het massaal SOG-gen, het was werkelijk een prachtige avond!