De avond leek een typische tentamenweek-dinsdag te worden. Maar langzaam maar zeker druppelden er steeds meer mensen naar binnen. Uiteindelijk was het nog redelijk druk in de kroeg en zeker heel erg gezellig.

Er waren een aantal opmerkelijke dingen deze avond. Tim Klifman bijvoorbeeld die zich behoorlijk uitslooft bij de huisgenotes van Roel, door hun jassen aan te nemen en op te hangen. En door ze nog een half uur bij de kapstokken aan de praat te houden, toen ze van plan waren te vertrekken.
Of Michiel die met een paar anderen hevig in discussie was, waarbij het onderwerp razendsnel wisselde en het al of niet hebben van een goed punt leek af te hangen van het aantal decibellen dat je kunt produceren.

Ook kregen we nog bezoek van een zatte noaber, die absoluut niet te verstaan was en na een biertje en een cola met een klein beetje vieux verder ging naar andere verenigingen.

Uiteindelijk verzamelden de overblijvers zich allemaal in de 'huiskamer' en gingen ze na de laatste ronde om vier uur langzaam richting huis of externe naborrel.
Samen met Jan-Willem, Anita en Martijn nog even nageborreld en om half 7 mijn bed maar weer eens opgezocht.

Al met al een zeer geslaagde dinsdagavond, zeker voor een tentamenweek!