Tentamens blijken wederom een vrij negatieve invloed te hebben op de leden.. Waarom blijft die drukte uit als iedereen de volgende dag(en) tentamens heeft? Is men niet bekend met de positieve werking van een pre-tentamen-biertje?

Helaas niet. Hoewel het wel een erg gezellige avond was, bleef echte drukte uit. Uiteraard waren Klif en vd Hoorn de eerste en de laatste om te komen en gaan, waarbij de verjaardag van laatstgenoemde ook nog even tussen neus en lippen door werd gevierd met een de Tweeter. Een uitstekend idee, waarbij ook gelijk even een nieuw spel bedacht werd, om onze bierdrinkers enigszins bezig te houden. Spelregels kunt u een keer in de kroeg leren, hoewel ik betwijfel hoeveel van deze regels bij dezen en genen zijn blijven hangen.

Dit was ook direct de meest spannende gebeurtenis van de avond, om 3 uur was het leeg en zijn we aan de naborrel begonnen. Gelukkig ingeluid met nog enig vermaak verzorgd door een extern clubje die nog even tegen SB en tappers aan wilde hangen. Rustige maar leuk avond!

Tot dinsdag!