Net pas thuis van een naborrel waarin goede discussies gevoerd werden over kinderen hebben/willen, horoscopen en natuurlijk relaties. Er werd nageborreld met Anita en mij (Leppers), Lex, Q, Guy en Rogier. Maar laat ik met het begin beginnen.

De avond begon rustig en kwam moeizaam op gang. In de loop van de avond kwamen er steeds meer mensen en werd er bewezen dat je absoluut geen talent nodig hebt om je op het podium, of uberhaupt de dansvloer te bevinden. Het zag er weer goed uit vanaf de bar, dit alles werd natuurlijk mogelijk gemaakt door Rik die prima draaide.

Om 3h werd de laatste ronde erin gegooid en na een snelle schoonmaak kon er aan de naborrel begonnen worden. Nog even aan de deur gediscusieerd met twee externen die graag nog een biertje wilden, dit zat er voor beiden niet in, maar ik vond het gesprek erg grappig en een leuke onderbreking van de standaard gesprekken! Zoals reeds eerder gezegd, goede naborrel! Echter, midden in de winter de pakkerij uitlopen en het is bijna licht, is wat minder..

Kortom: het was een leuke avond wel wat rustig, maar hoop dat dit komende weken goed wordt gemaakt nu de tentamens voorbij zijn. Ik ga slapen, welterusten!!