Het is nu 13:03, net wakker van een goede dinsdagavond!

We begonnen met "de kunst van het spreken" door Incognito, de eerste lezing werd goed gewaardeerd, vervolgens gingen we door met de workshop. De groep werd in kleine groepjes opgedeeld en kregen een casus om even over na te denken en vervolgens te vertellen op het podium. Het was hilariteit alom, de imitatie van een NS-medewerker, Johan Cruijf was in de zaal, maar het hoogtepunt was toch wel het sinterklaas verhaal dat Juf Wiesje ging vertellen aan de kleuterklas. Het was verbazend hoe goed men zich in kon leven! Als laatste was er een lezing van iemand van Enschede FM! Ik vond het zelf een leuk programma.

Daarna gingen we door met de "normale" kroegavond. Veel mensen bleven hangen na het programma en het begin van de avond was erg gezellig, alleen rond half 12 begon de grote uittocht, rond 12:15h stonden er nog maar een paar aan de bar en ik voelde de bui al hangen dat we de 2h niet gingen halen.

Maar het bleef gezellig met een klein groepje, top-vermaak werd verzorgd door RtW die toch geen punt had over afgelopen donderdag, maar dit toch probeerde vol te houden. Toen Kadmos nog langs kwam werd het toch wat later dan gepland, rond 3:15h toch maar de laatste ronde aangekondigd, Q kwam nog even langs voor een drankje, maar verdween weer snel toen hij niet na mocht borrelen. Wegens het afwezig zijn van late tappers, sprong JW in bij de schoonmaak, nog even snel nageborreld en iets over 4 de Pakkerij uit.

Kortom: ik vond het een leuke avond en heb genoten!