Net als iedere gewone dinsdag begon de avond om 21:30. Het verschil was alleen dat er rond 22:30 honderd mensen in de kroeg waren. Topdrukte dus. Niet voor de tappers, maar voor de dames van Mondudamo. Zij voorzagen iedereen van drie verschillende wijnen, 1 wit en twee rood, die steeds ingeleid werden door een kort praatje.

Tijdens de wijnrondes werd de sfeer ondersteund door een Spaans achtergrondbandje die het liedje Bambaleo veelvuldig en in grote verscheidenheid prachtig ten gehore kon brengen. Nadat het bandje uitgespeeld was luidde Mondu het einde in met een shot tequila. Die je dus niet uit moet spugen Joyce! En mochten de overige gasten ook hun shot ophalen. Ik heb nog nooit zo veel zure gezichten bij elkaar gezien.

Helaas waren er maar enkele bezoekers die iets met het thema hadden gedaan. Klifman, Van der Hoorn en Beek hadden de avond misplaatst met de verleden week ingevoerde dinsdag dasdag, twee sjaars hadden een maffe hoed en Kadmos probeerde mediterraan over te komen door hun overhemd wat verder open te doen dan normaal (gelukkig nog gekuist door T-shirts.) Het vreemde was ook dat Pandemonium hun traditionele lelijke kleding thuis hadden gelaten.

Na de aangeboden drank van Mondudamo kwam met behulp van musiguy het feest los en zette iedereen het op een zuipen. Dit leidde tot nogal veel vermaak voor de nuchtere SB?ers.

Daniel en Van der Hoorn waren al gauw zat en reden tegen alles op wat er enigszins uit zag als vruchtbaar. De vrouwen lieten het allemaal gewillig gebeuren en ontplooiden zelf ook aardig wat initiatieven. Tijdens al dit geslettebak op de dansvloer klapte Loesje over haar nek, vulde de wasbak van het vrouwentoilet met een soort nasi en werd Van der Hoorn nog zatter. Hij stond uiteindelijk alleen nog maar stil op het podium tenzij hij wat aandacht kreeg. Een rustig heen een weer gezwaai was dan het gevolg. Terwijl de mensen alleen nog maar konden springen op Jump Around en Narcotic gaf Leonoor ?onbedoeld? een mooie show weg.

De avond werd afgesloten met een kring van zatte mensen en Steenis, die deinden op de muziek van Hazes. Tijdens het leegvegen van de kroeg kreeg Mondu het op de heupen en begon hun dispuutslied te krijsen. Quenouille voelde zich achtergesteld en krijste hun eigen lied erdoorheen. Van der Hoorn, Klifman, Veldhuis en Sie voelden zich genoodzaakt als volleerde Hazes imitators het AEGEE-lied er ook nog eens doorheen te brallen. U kunt zich voorstellen dat dit alles resulteerde in een 15 stemmige canon van onverstaanbaar geschreeuw. Genieten.

Toen iedereen uitgeblèrd en vertrokken was trok Mondu de mouwen op en werd er snel en goed schoongemaakt. Na een korte naborrel lag ik uiteindelijk om 07:00 op bed. Weer een mooie avond achter de rug.