De avond begon met een etentje voor de eerstjejaars jaarclubs, georganiseerd door het bestuur. Erg leuk om te zien en te horen wat de eerstejaars met hun jaarclub willen, en het enthausiasme dat daarmee gepaard gaat! Bestuur, mijn complimenten!

Na het jaarclubetentje stroomde de kroeg enigszins leeg. Tot een uur of elf bleef het ook rustig. Gelukkig begon de kroeg toen vol te stromen, en tegen de tijd dat de nieuwe jaarclub wilde presenteren was er een deegelijck publiek aanwezig.

De jaarclub maakte er een mooie show van en uiteraard was er weer bier! Gelukkig had het publiek dit maal meer respect, en werd er keurig gewacht in de rustpauze midden in de presentatie, tot er fust geroepen werd. Jaarclub Omerta gefeliciteerd met jullie oprichting en maak er wat moois van! Onthou: de kroeg gaat om half tien open, en blijft dit tot in de late uurtjes! Kom dus massaal in jaarclubkleding, en blijf van begin tot eind! Dan wordt de naam Omerta niet snel vergeten! Jullie hebben het dit keer in iig gedaan zoals het hoort! Met z’n allen blijven tot het einde (heb ik de andere sjaarsclubs nog niet zien doen :P).

Na de presentatie bleken de mensen toch zeker wel zin in een feestje te hebben en vooral dankzij de uitstekende draaikunsten van Guy bleef het nog lang gezellig! Guy bedankt!!

De avond afgesloten met een flinke naborrel! Rond een uurtje of 8 nog ff broodjes bij de bakker halen en dan lekker naar bed! Veel plezier met koninginnedag en tot dinsdag!