Deze avond begon vrij rustig, er was echter een kroegbezoeker die voor iedereen heel veel besteld had, er is gebierponged, er zijn verscheidende mixjes gehaald, de avond kon dus eigenlijk al niet meer stuk. Tot iets voor 12en de nieuwe soccie van Alpha binnen kwam (deze hadden wissel en wij waren gevraagd om ze een mooie warming up te geven). Dus Kolkman had al een leeg fust uit de kelder gehaald om hiermee te kunnen bankdrukken. Er zijn jumping jacks gedaan en er is veel geschreeuwd door Lander en Kolkman die beide ook nog eens iets hadden om mee op podium blokken te slaan.

Toen Alpha weer weg moest om de bar de gaan veroveren en daarna te beginnen met de schoonmaak en de zoektocht naar de vissen, kwamen er toch steeds meer mensen binnen en zo ook uiteindelijk de kasco, die alle mooie momenten heeft moeten missen omdat ze bezig waren op kantoor.

We zitten nu nog lekker te naborrelen en zijn ook al even langsgeweest bij Alpha om te kijken hoe het ging. Waar vervolgens Lander nog geiced is door Alpha. Wij borrelen nog even door.

SB ‘VO