Het SB is meer dan alleen bier drinken… Zo houden wij ons bloed-alcohol level op peil door een leuk spel met elkaar te spelen. Vroeg of laat, als je zo’n mooie fles Ice vindt, dan moet die natuurlijk op!

Naast veel lol wordt er natuurlijk ook hard geklust. Eerst is alles leeggehaald/ verstopt in de toiletten en afgedekt met plastic. Toen zag alles er uit als een soort spookhuis. Dat vond onze Praeses blijkbaar eng dus toen heeft hij zich even creatief uitgeleefd op het plastic. Waar het hart vol van is…? Je kunt je wel indenken wat op het moment de status is van het gehalte volwassenheid… kwijt.

Na deze creatieve opwelling moest er dan toch echt begonnen worden. De rode balken van een nieuw likje verf voorzien staat voor dit jaar op het programma. Schoonmaken, schoonmaken, beetje opschuren en meer schoonmaken zijn de nachtmerries die we ‘s nachts blijven achtervolgen. Toch maar dromen over het eindresultaat wat ongetwijfeld fantastisch gaat zijn want we lopen keurig op schema!

Basically zijn we dus lekker bezig met veel plezier en hard werken. Het ergste is nog wel dat nu het buiten standje sauna is en we met het luxeprobleem zaten dat de airco te koud was dus hebben we die maar een paar graadjes warmer gezet hebben… Ja het verschil moet er wezen hè. Tot de volgende klus update|!

SB foto nieuwsbrief 3 .png wordt weergegeven