Vanavond hebben we weer mogen genieten van de wijnborrel georganiseerd door Damesdispuut MonduDamo. De laatste versie was alweer twee jaar geleden, waardoor het wel weer eens tijd werd te genieten van 5 heerlijke wijnen. Deze avond vloeiden de witte en rode wijnen dan ook weer rijkelijk. Mede dankzij Wijn1820 werd ook een goed verhaal niet vergeten. Mocht je aanwezig zijn geweest, dan weet je nu dat je goed aan een wijn moet ruiken, vervolgens de wijn moet schommelen, dan weer moet ruiken (extra aroma!!!), dan moet drinken en niet vergeten: voeg die lucht toe om nog meer smaak te krijgen!
Wij vonden het een super leuke avond en we hopen dan ook dat jullie het net zo gezellig vonden.
Om de avond helemaal goed af te sluiten; volgt hier nog een mopje van Jop die niet grappig is, maar dat moet je gewoon accepteren.

Er was eens een Belg die wat problemen had thuis. Z’n vrouw vond dat hij te snel klaar kwam. Hier moest hij wat aan doen volgens hemzelf, dus op zijn werk ging hij maar eens Googlen wat hij hier tegen kon doen. De eerste match zei dat hij voordat hij naar huis ging zichzelf even flink moest aftrekken. Hij kijkt om zich heen en denkt: “De wc? Nee, dat is te duidelijk. Achter m’n bureau? Nee, stel dat m’n baas langs komt. Dat is pas ongemakkelijk.” Dan ineens komt hij op het geniale idee! Op de weg terug naar huis zal hij gaan parkeren op een parkeerplaats en zich daar onder de auto verstoppen en daar z’n daad doen. Zo gedacht zo gedaan en op de helft van de terugweg vindt de Belg de perfecte parkeerplaats. Hij zet z’n auto stil en gaat onder de auto liggen. Hij doet zijn ogen dicht, denkt aan z’n beeldschone vriendin en begint met z’n sjorwerk. Ineens wordt hij aan z’n broekpijp getrokken. “Huh?” denk hij. “Zal wel niets zijn” en gaat rustig verder het met trekken van zijn gepelde banaan. Nogmaals wordt aan z’n broekspijp getrokken en dit keer hoort hij: “STOP, POLITIE. WAT BENT U AAN HET DOEN?” Hij schrikt zich dood en roept terug: “uuuhhhuhuh ik ben de vooras van m’n auto aan het repareren!!!” Waarop de politie zegt: “Als je dan toch bezig bent, kun je dan ook de handrem repareren, want de auto staat 20 meter verder op.”

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH geniaal he. Man man man. Voor wie hem niet snapt: Die Belg ligt zich dus af te Beerend Geratsen op een open parkeerplaats zonder beschutting haahhaha. Man man man wie had deze climax verwacht. Ik wel, want ik heb dit mopje al eerder gelezen en kan hem hier dus best neer typen. Ben je ontevreden met deze mop? Stuur dan een appje naar 06-23814778 voor een beter mopje. Oke einde denk ik. Heeft het SB nog wat te zeggen?