Dit weekend is SB’17 op beleidsweekend geweest, waar wij enorm bezig zijn geweest ons beleidsplan te schrijven. Maar voor we vertrokken, moesten we eerst een auto fixen. Een prachtige Renault Captur heeft ons naar het mooie Gijsselte verplaatst (overigens vlakbij de kamplocatie!). De achterbak zat tot de nok toe volgepropt met onze kleding, een tap, een fust, een CO2-tank, het beleidspaard, de beleidsmegafoon, een mooie gele eend-gieter en een volledige speakerset die achteraf gezien niet nodig was.

Maar goed, het beleidsplan. Waar hebben we dat gemaakt? In ieder geval niet buiten in het bubbelbad, waar regelmatig “Discutabel!” geroepen werd (ook om 2 uur ’s nachts). Ook niet binnen op de bank. Moesten we beleid schrijven? Oh wacht, dat was al af! Een weekendje vol gezelligheid, een stuk of wat spelletjes en meer dan genoeg eten stond ons te wachten. Daarnaast hadden we ook lekkere speciaalbiertjes en wat sterke drank. Een beetje afwisseling is soms ook wel fijn.

Met verschrompelde vingertjes verplaatsen we ons maar eens naar  de sauna of de douche, of we gooien maar weer eens een pizza in de oven, het kan allemaal op een beleidsweekend. Het weekend zijn wij uitstekend doorgekomen!

Wil je meer weten? Bijvoorbeeld waar “discutabel” op slaat? Kom dan vooral een praatje met ons maken in de kroeg!