Voor een dinsdag was het vanavond een bovengemiddeld luidruchtige avond. Wat een geluid kunnen mensen maken als ze alleen maar aan het praten zijn. En dan heb je ook nog een Hicham die om de drie minuten met z’n luchthoorn liet weten dat de ronde weer voorbij was. Na het speed daten bleef het gelukkig lang druk in de kroeg. De kroegbezoekers hadden het naar hun zin, wat ook achter de bar te merken was aan het aantal bestellingen. Dit werd alleen maar vergroot toen mensen gingen bierpongen en later, toen men al flink beschonken was, de sjaarsen ook nog even het beruchte Ganzebar lieten zien en spelen. Een van de tappers, Guus, tapte voor het eerst. Hij heeft flink wat B52’s en blijheidsshotjes mogen maken, tot zeker (on)genoegen van de Ganzebar-spelers. Goed gedaan Guus!

Wat ook een verrassing was voor menig kroegbezoeker was dat we vandaag een heerlijk herfstbokje van de tap hadden. Niet alleen het pils, maar ook het speciaalbier vloeiden vanavond rijkelijk.

Heb jij vanavond nou moeten missen? Niet getreurd, want de sjaars zullen nog vele avonden doorbrengen in de kroeg waar jij ze kan leren kennen! Kom dus vooral de komende HAIP-avonden naar de kroeg, want het is absoluut de moeite waard!

 

Was getekend,

Uw SB