Ons jaar loopt ten einde. Hoe jammer het ook is, was het voor ons in september al tijd om na te denken over de toekomst van het SB. Na een leuke interesseborrel en veel geklets met potentiële kandidaten kwam de deadline voor het inleveren van de sollicitatiebrief steeds dichterbij. Maar na een lange periode van wikken en wegen kwamen de sollicitatiebrieven binnen druppelen en was het afgelopen weekend eindelijk zo ver. De geïnteresseerden mochten solliciteren voor SB’18. Er is een kSB gevormd van vijf enthousiaste AEGEE’ers die maar wat graag aan dit avontuur willen beginnen. Wij weten zelf nog goed hoe het voor ons begon een jaar geleden. Het is dan ook erg fijn om enthousiaste opvolgers blij te zien met hun plekje in het kSB.

Dit moest natuurlijk gevierd worden. Met prosecco werd het glas gegeven en hebben we geproost op een mooi jaar. Daarna werd er nog een goede pot beerpong gespeeld die uiteraard gewonnen werd door de getrainde SB’ers en is er ook nog een bierestafette gehouden. Na een lekkere borrel vol plezier en spellen is het dan nu tijd om deze mooie dag af te sluiten.

Wij wensen Thamar, Steyn, Lara, Bent en Rik heel veel succes met het verdelen van de functies en een goede start aan hun avontuur.

– SB’17