Wat was er weer heerlijk kroegeten, de Kook en Co heeft goed voor ons gezorgd met een maaltijd in het teken van grill. Nadat iedereen heerlijk zijn buikjes vol had was het tijd voor, ja voor veel dingen.

Velen gingen naar het disputenoverleg waar serieuze zaken besproken werden. Het computer operating team ook wel COT genoemd, ging lekker knutselen met alle IT zaken van de vereniging en de rest ja die gingen lekker aan het bier.

Bierdrinken kunnen we wel. De tappers waren zelfs zo enthousiast dat de tapkop van tap 1 het begeven heeft. waarschijnlijk meer door metaalmoeheid maar dat was wel even schrikken. Dus nu even geen bier op tap 1 maar even verhuisd naar tap 3.

Hicham heeft zijn eerste tapdienst gehad en het ging fantastisch. Nog wat onwennig werden er rijen B52’s gemaakt geheel volgens traditie van een eerste tapdienst. Als jij nou ook graag wil leren tappen is er volgende week woensdag (22 november 2017) een tapcursus aangeboden door Grolsch waar je als een echte pro kan leren tappen.

Nu zo na de schoonmaak gaan wij lekker verder met de naborrel.

Op de vereniging!

Asterion VO